Madrid'e var, Galatasaray'a yok

Madrid'e var, Galatasaray'a yok »

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Atletico Madrid'e dramatik bir şekilde elenmesinin yankıları sürüyor. Galatasaray'ı hakemin skandal kararlarıyla eleyen Atletico Madrid'in şans yine yüzüne güldü.

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Atletico Madrid'e dramatik bir şekilde elenmesinin yankıları sürerken, La Liga'da bu hafta Atletico Madrid'in Valencia ile oynadığı karşılaşmada Madrid temsilcisi lehine verilen penaltı kararı gündemi bir anda yeniden ısıttı.

 

Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile Atletico Madrid arasında oynanan karşılaşmanın 78. dakikasında Perea'nın elle müdahalesini 'es geçen' İtalyan hakem Gianluca Rocchi ve yardımcılarının verdiği karar büyük bir tepki toplamıştı.

Bu olayın üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından La Liga'da Atletico Madrid'in Valencia ile oynadığı karşılaşmada, Valencia savunma oyuncusu Marchena'nın altı pasta hemen hemen aynı pozisyonda topa elle müdahale etmesi sonucu orta hakem Perez Burrull, maçın dördüncü hakeminin uyarısı üzerine penaltı noktasını gösterdi.

Öte yandan İtalyan Il Giornale gazetesi Galatasaray ile Atletico Madrid arasında oynanan maçta İtalyan hakem Giandomenico Rocchi'nin büyük bir hata yaptığını ve turu Madrid temsilcisi lehine çevirdiğini ifade etti.

Yorumlar (0 gönderilen):

Yorum gönder comment

Lütfen resimde gördüğünüz kodu girin:

Haber Etkilesim Kutusu
  • email Arkadaşına gönder
  • print Sayfayı yazdır
Haber Değerlendirme Derecesi
0
Etiketler
Spor,Madrid'e var, Galatasaray'a yok,Madrid'e,var,,Galatasaray'a,yok